Bedrijfsnoodplannen maken

Heeft u er wel eens over na gedacht om goed doordachte bedrijfsnoodplannen te maken voor uw bedrijf? Bij ons werd het een noodzaak na een ongeval in onze ovenruimte. Tot voor kort hadden het bedrijf nog geen noodplan een calamiteit en daar moest verandering in komen. De chaos die ontstond tijdens de brand in de ovenruimte was niet ontstaan bij een goed gemaakte bedrijfsnoodplan.

bedrijfsnoodplannen

Laat uw bedrijfsnoodplannen maken door Arbode

Na dit ongeval zijn we meteen in beraad gegaan met elkaar en zijn we tot de conclusie gekomen dat er snel één of meerdere bedrijfsnoodplannen gemaakt moesten worden. Deze konden dan met een goed overzicht gehanteerd worden door de ploegleiders en het personeel. Hiermee willen we voorkomen dat er in de toekomst paniek ontstaat en dat er een georganiseerde evacuatie plaats kan vinden tijdens een calamiteit. Onze zoektocht naar een geschikte partner voor dit idee leidde al snel naar het bedrijf Arbode Advisering. Na een vrijblijvend gesprek was het al snel duidelijk dat dit bedrijf onze plannen begreep. Mede door de transparante communicatie hebben wij gekozen om met Arbode Advisering verder in zee te gaan.

BHV

Vlekkeloze realisering

Na een goede bespreking met deze partij, zijn wij tot overeenstemming gekomen dat er meerdere bedrijfsnoodplannen gemaakt moesten worden. Dit omdat ons bedrijf meerdere grote afdelingen heeft en het overzichtelijker zou zijn tijdens een bepaalde situatie. Dit was geen enkel probleem voor Arbode Advisering. Ons werd verteld dat wij ons diezelfde week konden inschrijven en dit hebben wij dan ook direct gedaan. De bedrijfsnoodplannen zijn op maat gemaakt en sluiten volledig aan binnen de gevaren waar wij in onze branche dagelijks mee te maken krijgen. De lessen worden door Arbode op een zeer prettige manier gegeven. Daarom kan ik het elke branche aanraden om zelf eens een kijkje te nemen op de website.