Waar vind je goede bouw vacatures?

Heb je als bedrijf bouw vacatures of andere mogelijke banen in met name de technische sector? Laat dan de werving en selectie over aan een uitzendbureau.

Op zoek naar een geschikte kandidaat

Uitzendbureau Zuidgeest zorgt ervoor dat je enkel personeel tot je beschikking krijgt dat ook echt bij je bedrijf past. Ze werken met tal van mensen die allemaal hun eigen specialisatie en werkniveau hebben zodat er praktisch altijd wel iemand te vinden is die geschikt is voor jouw onderneming.

Laat Zuidgeest het werk doen

Om zelf niet te veel werk te hebben aan de gehele sollicitatieprocedure kan Zuidgeest deze van je overnemen. Je meldt je als bedrijf aan met een vacature en dan starten zij voor jou de wervings- en selectieprocedure. Omdat ze een groot bestand aan mogelijke werknemers hebben zullen ze hier als eerste uit putten. Hebben ze een goede kracht voor je gevonden dan komt hij of zij voor het uitzendbureau te werken. De werkgever huurt op deze manier de werkkracht in via het uitzendbureau.

Het uitzendbureau regelt alles voor je

Dit betekent ook meteen een hele hoop minder administratieve rompslomp voor jou als werkgever omdat Zuidgeest de payrolling voor je regelt, daarmee ook meteen de gehele salarisadministratie op zich neemt en het complete dossier van de nieuwe kracht voor je bijhoudt. Doen zich problemen voor dan kun je als werkgever deze laten oplossen door het uitzendbureau.