Met een beetje hulp en advies haal ik nu meer uit mijn WiFi

WiFi

Dankzij WiFi kun je op korte afstand draadloos gegevens versturen. Het is ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Je hoeft dus geen internetkabels meer door je woning of bedrijfspand aan te leggen. Je kunt internetten in de hele woning of het bedrijf met je smartphone, je tablet en laptop. Het wordt gebruikt als de commerciële naam voor W-LAN en dit staat voor Wireless Local Area Network. Het kan niet meer gemist worden in deze wereld. Iedere dag maken erg veel mensen er gebruik van en het zorgt er ook voor dat de bereikbaarheid overal veel beter is.

Bereik

WiFi in jouw bedrijf

We zijn veel onderweg, of werken vanuit huis met een verscheidenheid aan van persoonlijke apparaten. Het is dan fijn dat alles goed werkt en daarvoor ben je bij The Networkers aan het juiste adres. Techniek dient de mensen en daar weten wij echt alles van. Misschien ben je wel op zoek naar een netwerk dat goed wordt aangelegd of wil je dat er iemand met je meedenkt en zoekt naar oplossingen. Daarvoor ben je bij The Networkers aan het juiste adres. Zij kunnen je namelijk al je vragen beantwoorden.

Verbinding

In ieder geval wel mijn vragen. Met mijn werk ben ik naar een ander pand verhuisd. Dat mocht ook wel, want er kwamen meer mensen bij dan er eigenlijk ruimte voor was. Nu hebben we niet alleen meer collega’s, maar ook meer ruimte. Persoonlijk vond ik erg prettig, maar je voelt nu ook wel een addertje onder het gras vandaan komt. Met alles en iedereen geïnstalleerd kwamen we er achter dat de WiFi niet alle computers aankon. Dit was natuurlijk alles behalve ideaal en daar moest wat aan gedaan worden. Mocht jij dit ook ervaren? Neem daarom direct contact met The Networkers op zodat zij je verder kunnen helpen.