Een nieuwe winkel en dan?

Begin 2020 zal het eindelijk zover zijn, je gaat jouw winkel laten inrichten. Eerst moesten de onderhandelingen afgerond worden. Dat zijn ze nu. Met een zeer tevreden gevoel word jij de nieuwe eigenaar van de winkel. Ergens in het nieuwe jaar, hopelijk rond de herfst hoop je open te gaan. Komende maanden al er hard gewerkt moeten worden. Een totale renovatie wordt het niet, maar er moet wel veel gebeuren. Met elkaar de handen in één slaan. Je hebt er ongelooflijk veel zin in.

Past het interieur bij jouw wensen?

Het concept om de winkel te laten inrichten ligt klaar. Je wilt een goede indruk maken als mensen straks jouw winkel binnenstappen. Je wilt dat de klant zicht de winkel kan herinneren als hij of zij na een aankoop tevreden de deur achter zich sluit. Het is even zoeken en nadenken geweest om het juiste interieur te vinden die bij de uitstraling van jouw gedachtegoed past. Hoe komen de stellages te staan, welke kleur krijgt de toonbank en wat moet er allemaal in de etalage komen te liggen?

Een winkel laten inrichten door de gebroeders Nijssen

Je bent er uit en de start van het inrichten kan wat jou betreft niet snel genoeg beginnen. Veel van het interieur laat je maken door de gebroeders Nijssen. Een specialist in het maken of bouwen van inrichtingen. Dat er straks een combinatie van kunststof en metaal in de winkel te zien is, gaf de doorslag voor dit bedrijf. Maar ook de goede naam natuurlijk. En dat hij nou net je schoonzoon is, geeft misschien nog wat extra leuke verassingen.