Logo ontwerpen dat voor alle media geschikt is

Zelf een logo ontwerpen voor je bedrijf kan je kosten besparen maar het is niet eens zo duur een logo te laten ontwerpen door een professioneel bedrijf. Een goed logo oogt professioneel maar brengt zeker de investering op.

Aanpassingen altijd inbegrepen bij de prijs

Als je kiest voor Logosnel.nl heb je snel een goed logo in handen waarvoor je een vaste prijs betaalt. Dit logo kun je binnen 1 tot 3 dagen al in huis hebben. Ze leveren eerst twee conceptversies aan waaruit jij een keuze kunt maken. Als er eentje bij zit die je aanspreekt maar die nog niet helemaal naar je zin is kan het altijd aangepast worden. Hiervoor betaal je niets extra want de aanpassingen zijn bij de totaalprijs inbegrepen.  

Logo voor diverse media geschikt

Als het logo eenmaal goedgekeurd is wordt dit zo snel mogelijk naar je verstuurd in diverse formaten zodat jij ermee aan de slag kunt voor alles wat je maar wilt. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken voor op de website maar ook voor je briefpapier, visitekaartjes enzovoort. Een goed logo komt op diverse media altijd goed uit omdat daar bij het ontwerp rekening mee gehouden wordt.

Neem contact op voor meer informatie

Als je liever eerst wilt weten wat er allemaal mogelijk is kun je ook contact opnemen met het bedrijf. Je kunt ze hiervoor bellen of mailen maar ook het contactformulier invullen dat je op de site vindt