Ik bespaar dankzij een wkk-installatie

wkk-installatie

Wanneer u voorzien bent van een bedrijfspand probeert u natuurlijk de vaste lasten te onderdrukken. De meeste ondernemers gaan op zoek naar de voordelige energiemaatschappijen en zo verder. Ook ik ging na de bouw van mijn nieuwe bedrijfspand op zoek naar mogelijkheden om de maandelijkse vaste lasten te onderdrukken. Zodoende ben ik ook in aanraking gekomen met een wkk-installatie. Dit begrip staat voor warmtekrachtkoppeling, dat is het opwekken van elektriciteit met ruimteverwarming. Maar wat houdt een wkk-installatie nou precies in? Het is een combinatie van de cv ketel en elektriciteitsgenerator. Door middel van zo’n installatie kunt fors besparen op elektriciteitskosten en dus op de maandelijkse vaste lasten.

wkk-installatie

Goed bedrijf gevonden

Nadat ik informatie had gevonden over de warmtekrachtkoppeling, ben ik gaan zoeken naar een geschikt bedrijf. Zo ben ik dus in aanraking gekomen met het bedrijf isolatiebedrijf Veen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het realiseren van de bovenstaande koppeling. Het bedrijf staat hoog aangeschreven en ook vond ik veel lovende recensies over isolatiebedrijf Veen. Vandaar dat ik uiteindelijk de koppeling heb laten plaatsen door isolatiebedrijf Veen.

Warmtekrachtkoppeling

Een aanrader

Binnen vijf werkdagen kwam het personeel van isolatiebedrijf Veen langs voor de realisatie van de bovenstaande koppeling/installatie. Sindsdien bespaar ik maandelijks fors op de maandelijkse lasten voor elektriciteit. Natuurlijk ben ik dan ook hartstikke blij met deze koppeling/installatie door het bovenstaande isolatiebedrijf. Dus wilt u maandelijks besparen op de elektriciteit? Neemt u dan contact op met isolatiebedrijf Veen!