Zorg dat de risico inventarisatie en evaluatie goed wordt uitgevoerd

risico inventarisatie en evaluatieZoals jullie misschien al wisten heb ik jarenlang een eigen bedrijf gehad. Ik zorgde er dan ook altijd voor dat ik alles perfect geregeld had. Om dit zo te houden maakte ik vaak gebruik van bedrijven die mij advies konden geven over bepaalde dingen. Zo was ik jarenlang een tevreden klant bij ri & e. Wat zij voor mij uit handen namen was een risico inventarisatie en evaluatie. Hier had ik zelf niet de nodige kennis over, dus vertrouwde ik op de diensten van deze firma. Wat zij deden was een checklist nalopen om ervoor te zorgen dat de veiligheid van de werkvloer alles goed geregeld was. Zij controleren dan hetzelfde als de ArboDienst doet. Echter geven zij advies over hoe bepaalde dingen aan te pakken en de Arbo bekeurd je dan. Ik deed dit dan ook niet om alleen boetes te voorkomen, ook voor mezelf deed ik het. Ik had namelijk veel personeel in mijn pand werken en vond het belangrijk een veilige werkruimte voor hun te creëren.

Ik ben bij deze firma toen er tijd uitgekomen door net als bij vele dingen online te zoeken. Zo las ik een aantal recensies over deze firma en vormde zo een duidelijk beeld van hun. Toen ik vervolgens voor de eerste contact met ze opnam, maakte ik gelijk gebruik van hun diensten.

ri & e

Veiligheid boven alles

Je kunt merken dat service en kwaliteit hoog in het vandaal staan bij ri & e. Wanneer je een probleem hebt, komen zij vaak de volgende dag al langs op locatie. Zo leveren zij nog meer diensten als alleen risico inventarisatie en evaluatie. Hiervoor kun je het best even naar rieofferte.nu. Hier staat namelijk alles duidelijk beschreven en krijg je ook direct een beeld van dit bedrijf. Ook heb je dan alles geregeld volgens de eisen van de ArboDienst.

offerte veiligheid