Zoek jij een digital signage player?

Ben jij opzoek naar een digital signage player voor op jouw zaak? Neem dan snel een kijkje op de website van ipdigital.nl. Bij dit bedrijf heb je overigens meer producten om jouw klanten en bezoekers te informeren! Bovendien zul je merken dat de kosten zeer aantrekkelijk zullen zijn. Kortom, neem zelf ook eens een kijkje op deze website als jij hier graag meer over te weten wilt komen!

De digital signage player is perfect!

Vanaf het moment dat wij onze poelier hadden geopend merkte ik veelal dat klanten de borden bekijken. Aangezien wij graag meegaan met de trend qua modernisering, ben ik online gaan zoeken naar een andere oplossing. Doordat ik graag op een moderne versie mijn kip wilde verkopen vond ik het erg belangrijk dat de zaak hierin meeging. Zodoende ben ik online gaan zoeken naar de mogelijkheden. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van ipdigital.nl. Hier had je een prachtige digital signage player welke perfect was voor ons! Ook in de kosten merkte ik al snel dat dit een stuk voordeliger is. De player hebben wij besteld en die werd vrij snel geleverd. Vervolgens hebben wij nog twee beeldschermen aangeschaft waar wij onze aanbiedingen op worden getoond.

De eerste keer dat wij het hadden getoond merkte ik meteen dat onze klanten het zeer op prijs stellen. Hierdoor weet ik maar al te goed dat het ontzettend goed is om dit te hebben in de winkel.