Zit u met vragen over de tarieven van een notaris voor een aandelenoverdracht?

Ik ben vanaf jongs af aan al erg geïnteresseerd in economie. Ik vond toen ik op de middelbare school zat economie en bedrijfseconomie altijd al heel erg leuk. Dit was ook zeker terug te zien in mijn cijfers. Ik leerde erg veel voor deze vakken. Wat ook erg mee hielp was het feit dat ik een ontzettend leuke en aardige docent had. Deze man maakte van elke les een feestje en was nooit te beroerd om iets twee of drie keer uit te leggen als er mensen waren die het nog niet helemaal snapten. Na de middelbare school ben ik dan ook economie gaan studeren op een Hoge school. Dit beviel mij ontzettend goed. Ik vond het ook erg leuk om in een omgeving te zijn met veel en meerdere mensen die economie en alles wat daarbij komt kijken erg interessant vinden. Ik weet nog heel goed dat er op een gegeven moment een keer een gast docent kwam spreken voor de klas. Deze man heeft ons toen uitgelegd hoe het zit met beleggen en hoe aandelen precies werken. Sindsdien is mijn interesse voor beleggen steeds groter geworden. Ironisch genoeg kan ik nu zeggen dat ik een aandeelhouder ben in een BV. Samen met een aantal compagnons hebben wij een bedrijf dat zich inzet in het bemiddelen van de verkoop en koop van bedrijven. Omdat een van de aandeelhouders binnenkort met pensioen zal gaan heeft hij besloten dat hij zijn aandelen graag zou willen overdragen. De helft van zijn aandelen zal dan naar mij gaan en de andere helft naar de derde persoon die betrokken is in onze BV. De aandelenoverdracht zorgt voor een heleboel gedoe en dingen die daarbij komen kijken en ik heb aangeboden dat ik dit allemaal wel wil gaan begeleiden. Omdat er voor een aandelenoverdracht natuurlijk een notaris nodig is heb ik een goede vriend van mij opgebeld. Hij kent meerdere notarissen en kon dit voor mij regelen. Ook ben ik op het internet gaan zoeken op wat de tarieven notaris voor een aandelenoverdracht nou eigenlijk precies zijn. Ik ben door mijn zoekopdracht terecht gekomen op de site notariskantoorhof.nl.

De tarieven notaris voor een aandelenoverdracht kunnen erg verschillen

Ik las op deze site veel informatie over de tarieven notaris voor een aandelenoverdracht. Ik vond dit erg fijn om even te lezen want dit is zeker niet mijn vakgebied en ik heb hier dan ook weinig verstand van. Ik wist ook niet dat er veel verschil zat tussen de tarieven notaris voor een aandelenoverdracht. Ik heb dan ook aan mijn vriend gevraagd of hij mij een notaris kon vertellen waarbij deze kosten zo laag mogelijk blijven.

Erg fijne nieuwe informatie gelezen op deze site

Als u nou ook benieuwd bent naar de tarieven notaris voor een aandelenoverdracht dan kan ik u ten zeerste aanraden om eens:

  • een kijkje te gaan nemen op deze website
  • de verschillende informatie eens goed door te nemen
  • eventueel als u meer informatie wilt contact op te nemen met een van de medewerkers van het kantoor

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft.