Zeer te spreken over Aroma Club

Mijn persoonlijke ervaringen met Aroma Club zijn uitstekend. Op internet wordt bevestigd dat ik niet de enigste ben. Dit heeft natuurlijk te maken met de goede prijs/kwaliteitsverhouding die Aroma Club hanteert. Zo krijg je op basis van gebruik een passende offerte. Voor de zakelijke sector (kantoren) hebben zij passende koffiemachines, maar ook voor thuisgebruik en horecaondernemers.

Wij hebben voor op het kantoor een koffiemachine wat is gebaseerd om 15 werknemers. De Jura WE8 was de ideale koffiemachine voor ons. Er passen maar liefst 500 gram koffiebonen in die super vers blijven. Wij hadden een offerte aangevraagd en binnen twee uur krijgen we die al. Dit zag er zo goed uit dat we er gelijk voor kozen om er een aan te schaffen.

Mogelijkheden van de Jura WE8

De koffiemachine is erg fijn in gebruik. Zo kan je er cappucino mee zetten, koffie, espresso en latte macchiato. Als je meer dan 40 koppen koffie zet, dan is de Jura X8 een betere (80 koppen per dag). Zo heeft Aroma Club voor ieder bedrijf een passende koffiemachine wat ervoor zorgt dat zij veel tevreden klanten hebben.

De prijzen van Aroma Club zijn erg netjes en daarbij krijg je ook nog eens een geweldige service. Tussen 08:00 – 18:00 zijn ze telefonisch goed bereikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om een mail te sturen. Dit wordt normaliter erg snel beantwoord. Bekijk de website voor meer informatie!