Wilt u een goede instructiefilm laten maken?

Voor een nieuw product dat via mijn werk op de markt kwam waren wij op zoek naar een mooie manier om de uitleg over het product naar buiten te krijgen. Wij wilde dit op een hele speciale manier doen, een soort lancering van ons nieuwe product. Mijn baas riep ons dan ook allemaal bij elkaar om gezamenlijk na te denken over manieren waarop we dit het beste konden doen. Tijdens de vergadering kwam ik met het idee om een leuke, unieke instructiefilm te maken waar we ons product lieten zien en daarbij zouden uitleggen wat het precies deed. Dit vonden mijn collega´s allemaal een goed idee en we spraken af dat ik op het internet zou gaan zoeken naar een geschikt bedrijf voor het maken van deze instructiefilm. We wilde dit namelijk dan wel door een ervaren bedrijf laten doen, om het filmpje er zo professioneel mogelijk te laten uitzien. Ik ging bij terugkomst op mijn kantoor direct achter mijn laptop zitten om online te zoeken naar een geschikt bedrijf voor deze instructiefilm. Ik opende de zoekmachine en typte de woorden in. Direct verschenen er heel wat sites die claimde goede films te maken. Voor mij was uniekheid en creativiteit een heel belangrijk punt, dus ik was op zoek naar een website die dit uitstraalde. Zo kwam ik uiteindelijk op de website storytellingstudios.nl . Deze website maakte mij direct blij toen ik de homepage opende. Er stonden leuke soort van animatie poppetjes die direct lieten doorschemeren dat dit bedrijf hield van creatief zijn. Ik zag dat er heel veel informatie op de website stond en besloot de pagina´s door te nemen. Een van de pagina´s was de portfolio van dit bedrijf en ik besloot deze als eerste door te nemen. Dit zou mij namelijk direct laten zien of ze hadden wat ik in dit bedrijf zocht. De portfolio was heel goed en ik werd blij van alle ideeen die dit bedrijf had uitgewerkt. Ik besloot verder te kijken en kwam op de pagina voor bedrijfsfilms. Dit kwam in de buurt van een instructiefilm, dus als ze dit hadden zou dit zeker ook betekenen dat zij een goede instructiefilm konden maken.

Voor een leuke, unieke instructiefilm bent u bij dit bedrijf goed

Ik kreeg steeds meer vertrouwen in dit bedrijf en ik besloot op de website op te zoeken hoe we het beste verder konden vanaf hier. Het bedrijf gaf aan mee te denken over de invalshoek en de inhoud. Daarnaast gaven ze aan dat wanneer ik interesse had in het laten maken van mijn instructiefilm bij hun, dan kon ik een gratis brainstormsessie aanvragen. Dit leek mij een goed idee en heb ik dan ook voor gekozen!

Veel creativiteit en een fijne samenwerking

Uiteindelijk heeft dit bedrijf mijn instructiefilm gemaakt en ik kan dit bedrijf om de volgende redenen aanraden:

  • Het maken van de instructiefilm ging gepaard met veel creativiteit
  • De medewerkers zorgde voor een fijne samenwerking met mij als klant
  • De makers van de instructiefilm hadden veel ervaring

Voor iedereen die ook op zoek is naar het laten maken van een leuke instructiefilm raad ik deze website zeker aan.