Website laten maken door Vrijdag Online!

websiteEen website laten maken door Vrijdag Online mag absoluut een aanrader genoemd worden. Zij zorgen er namelijk voor dat het design perfect is en dat de vindbaarheid flink omhoog gaat. Mijn website was eerst heel eenvoudig. Het was wel duidelijk maar het zag er niet echt goed uit en het zou al helemaal niet voor nieuwe klanten zorgen. Ik had nieuwe klanten nodig en daarom ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat een perfecte website voor mij zou kunnen bouwen. Een website die er ook meteen voor zou zorgen dat ik beter vindbaar in Google zou worden.

maken websiteIk had namelijk van een werknemer gehoord dat er bedrijven zijn die jou website zo kunnen maken dat je eerder gevonden wordt. Dit wilde ik ook wel en daarom ging ik opzoek naar een aanbieder die dit voor mij zou kunnen doen. Ik kwam toen uit op de website van Vrijdag online en een website laten maken door dit bedrijf leek mij een geweldig idee. Op de websie hebben ze namelijk veel voorbeelden staan van websites die ze al gemaakt hebben en dit vond ik er erg goed uitzien.

Wat een service!laten maken website

Ik nam contact op met het bedrijf en een aantal dagen later kwamen ze al bij mij voor een afspraak. Ze hadden mijn website al goed bekeken en ze kwamen al met veel leuke voorbeelden. Uiteindelijk koos ik een voorbeeld uit en heb ik ze dit uit laten voeren. Mijn website ziet er nu fantastisch uit en daar ben ik ze dankbaar voor.