Waarom hij hier zijn heftruckcertificaat halen wilde

wesseldijk

Vandaag een tip omtrent het nemen van rijlessen. Ik heb een site voor jullie waar je lessen kunt nemen voor een heftruckcertificaat halen. Wellicht weten jullie het al, maar dit is dus wettelijk verplicht. Bij sommige bedrijven werken er mensen in het magazijn die dit dus niet hebben. Deze mensen kunnen wel rijden op een certificaat, maar wanneer zij een ongeluk veroorzaken, zijn zij niet verzekerd.

Zo werkt een vriend van mij in een magazijn bij een groot internationaal bedrijf. Vaak is het zo dat bij dit soort bedrijven alles perfect is geregeld. Zo heeft hij meerdere certificaten. Het is wel een regel dat het personeel zelf moet zoeken waar zij dit doen. Zo kwam hij dus uit bij de site verkeersschoolwesseldijk.nl.

Heftruckcertificaat halen

Waarom bij deze firma

De reden waarom hij voor Wesseldijk gekozen heeft is omdat hij hier zijn rijbewijs gehaald heeft. Hij vond dat de begeleiding hier erg goed waren. Hij hoopte dan ook dat dit ook zo was voor een heftruckcertificaat halen. Gelukkig werd hij ook hierin niet teleurgesteld. Ook hier was de begeleiding erg goed en alles werd tot in de puntjes geregeld. Het duurde hem dan ook niet lang voordat hij gelaagd was.

Dus ben jij op zoek naar een rijschool voor particulier of zakelijk, dan moet je volgens mijn vriend echt hier eens een kijkje nemen. De prijzen zijn laag volgens hem en ook de recensies zijn goed. Hierdoor krijg je een goed beeld en kun je van te voren zien wat je kunt verwachten. Verder heb je altijd de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende pakketten. Zo vind je dus altijd iets wat bij jou past.

Heftruckcertificaat