Via deze verkeersschool mijn heftruckcertificaat behaald

wesseldijk

Ik zat van de week op de weg en zag toevallig de naam Wesseldijk op een lesauto staan. Ik moest toen gelijk weer denken aan vroeger. Ik heb hier namelijk mijn rijbewijs gehaald en jaren later mijn heftruckcertificaat. De reden waarom ik toen er tijd voor deze rijschool heb gekozen is omdat zij een hoge reputatie hebben. Ik was toen ook af gegaan op wat de recensies waren. Naar mijn mening geeft dit dan ook een goed beeld van een firma. Door te lezen wat voorgaande klanten van een bedrijf vinden kun je voor jezelf een goed beeld vormen en weet je precies wat je kunt verwachten

Verkeersschool Wesseldijk heeft dan ook niet voor niks zo’n goede reputatie. Wanneer ik in mijn omgeving kijk, nemen veel mensen hier rijlessen. Verder op zakelijk gebied kiezen ook veel bestuurders voor deze firma.

verkeersschool

Waarom moet je zo’n certificaat halen?

heftruckcertificaatEchter wil ik weer terug naar het onderwerp van de dag, namelijk het behalen van een heftruckcertificaat. Tegenwoordig is dit dan ook wettelijk verplicht. Dit vindt ik persoonlijk dan ook een goede zaak. Het is namelijk niet alleen een “papiertje” om aan te tonen dat je met bijvoorbeeld een vorkheftruck kunt rijden. Veiligheid speelt hierin een belangrijke rol. Vooral in een magazijn kunnen ernstige ongelukken ontstaan. Er staan namelijk vaak grote en zware spullen in. Wanneer zoiets bijvoorbeeld op je voet valt, is dit zeer pijnlijk.

Vandaar dat Wesseldijk bestuurders hierin kan opleiden. Veiligheid gaat namelijk boven alles. Dus neem eens contact op met deze rijschool om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen.