Vergaderen wordt weer leuk en bereikbaar

Prowise digibord

Waar je voorheen afhankelijk was van een locatie kun je tegenwoordig met het gebruik van internet op iedere locatie op afstand aanwezig zijn bij een vergadering, het volgen en meepraten is geen probleem meer. Met een Prowise digibord zorg je dat iedere vergadering en bijeenkomst altijd door kan gaan, waar je ook bent je kunt deze altijd bijwonen. Maar ook voor degenen die in de zaal zijn is het digitale bord een hele nieuwe belevenis, niet alleen visueel maar ook om met het bord te werken is echt iets nieuws.

Prowise digibord

Echt met je werk bezig zijn

Vergaderen en lesgeven was niet echt interactief, je kon naar het bord kijken en dat was het dan wel. Met een Prowise digibord ben je echt actief bezig, niet alleen om naar te kijken maar ook om les te geven. Het is zelfs mogelijk om met twee pennen aan het bord te werken, zo kun je echt actief bezig zijn tijdens een bijeenkomst of vergadering. Heb je nog apparatuur die je gebruikt, dan is de kans zeker aanwezig dat de apparatuur te integreren is met een digibord. Wil je het bord als computer gebruiken dan is dit met extra software mogelijk van Windows 10. 

Extra opties met het digibord

Met het Prowise digibord heb je ook een aantal opties om het werken ermee nog gemakkelijker te maken, met een lift voor op de muur zorg je ervoor dat je het digibord op verschillende hoogtes kunt brengen. Wil je er zeker van zijn dat je altijd snel geholpen wordt en geen zorgen hebt, met Prowise Go heb je een complete leeromgeving zonder je zorgen te hoeven maken over de techniek. Regelmatig worden er ook trainingen gegeven voor het gebruik van het digibord door het Ministerie van OCW. Ervaar het gebruik van dit prachtige en multifunctionele bord om mee te werken.