Vatrepinfo.com: voor een soepele doorgang bij de douane

Vatrepinfo.com

Vatrepinfo.com is de specialist op het gebied van douane verplichtingen. Voor veel bedrijven kost het aanleveren van de juiste documenten veel tijd en stress. Het is ingewikkeld en het moet ook zeer zorgvuldig gebeuren om vervelende naheffingen of kostbare vertraging te voorkomen. Voor deze bedrijven is het fijn om een bedrijf in te schakelen dat gespecialiseerd is in deze materie en die hen kan adviseren over import, opslag en transport. Vatrepinfo.com is zo’n bedrijf.

Vatrepinfo.com bespaart je tijd, geld en stress

Vatrepinfo.comBij de import of export van goeden van of naar een land buiten de Europese Unie ben je als bedrijf verplicht om hiervan aangifte te doen bij de douane. Wil je goederen importeren? Dan moeten de goederen ingeklaard worden. Daarnaast moeten er invoerheffingen betaald worden. De hoogte van deze heffingen hangt af de douanewaarde. Het bepalen van deze waarde kan nog best ingewikkeld zijn. Vatrepinfo.com kan je hierbij helpen. Naast de douanewaarde is ook de categorie waarin het product valt van belang. Dit bepaalt namelijk de tariefgroep en de BTI (bindende tarief inlichting). Omdat de heffingen hoog op kunnen lopen, wil je daarvoor niet teveel betalen. Je wilt echter ook niet dat bij controle blijkt dat je niet de juiste waarde hebt opgegeven. Het is dan ook belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt zodat je alleen betaalt wat nodig is.

Advies op maat

Vatrepinfo.comWij maken nu al een tijdje gebruik van de diensten van Vatrepinfo.com. En tot volle tevredenheid. Onze goederen gaan soepel door de douane en we hebben geen problemen met naheffingen of vertraging. Alle documentatie wordt secuur en op tijd aangeleverd. Het heeft ons een boel tijd en stress bespaard en daarmee ook veel geld. Daarnaast is het duidelijk dat deze partij weet waar ze over praat en kan ze je ook voorzien van advies op maat. Wij hebben veel gehad aan hun adviezen waardoor we efficiënter kunnen importeren en veel geld besparen.