Tip: een Macbook Accu kopen

Wanneer u langdurig gebruik maakt van een Macbook dan weet u dat de accu uiteindelijk minder goed gaat functioneren. Ik zelf heb een geruime tijd te maken gehad met dit vervelende probleem. De accu van mijn Macbook was telkens binnen een uur tijd helemaal leeg en daar baalde ik ontzettend van. Simpelweg omdat ik mijn werkzaamheden niet optimaal kon uitvoeren want ik gebruik mijn Macbook vrijwel iedere dag voor mijn beroep. Vandaar dat ik op een gegeven moment op zoek ben gegaan naar een nieuwe Macbook accu. Op aanraadde van een goede vriend ben ik de website van Bizzix eens gaan bekijken. Simpelweg omdat er volgens mijn goede vriend meerdere Macbook accu’s werden aangeboden in het assortiment van deze aanbieder.

Oplader Macbook Pro

Niets bleek minder waar te zijn!

Uiteindelijk bleek ook niets minder waar te zijn. In het assortiment van de geweldige aanbieder Bizzix werden namelijk tientallen verschillende batterijen en opladers van het merk Apple aangeboden. Al deze batterijen en opladers zijn origineel en aangeleverd door Apple zelf. De kwaliteit van deze opladers en batterijen zijn dan ook hoogwaardig, dat terwijl de prijzen in verhouding met overige aanbieders een stuk lager liggen. Ik zelf heb uiteindelijk dan ook een batterij en oplader voor mijn Macbook besteld via deze webshop. Hierdoor functioneert mijn Macbook weer naar behoren, mijn Macbook laad weer optimaal op en ook hoef ik mijn Macbook niet vaker dan een keer per dag op te laden. Dus bent u op zoek naar een batterij en/of oplader? bekijkt u dan de website van Bizzix eens!

Bizzix