Tegenwoordig is het volgen van een adr cursus verplicht

wesseldijkZoals jullie wellicht al gelezen hebben, ben ik jaren actief geweest in de transport branche. Dit was echter wel in mijn twintige jaren. Hier heb ik mij dan ook goed ontwikkeld. Iets wat naar mijn mening erg belangrijk is binnen deze leeftijdscategorie. Zo heb ik naast enkele diploma’s ook certificaten behaald. Ik kan mij hier dan ook nog één heel van van herinneren, namelijk een adr cursus via verkeerdsschool Wesseldijk.

Dit werd toen er tijd vergoed door mijn werkgever. Zelf vond ik dit dan ook wel een must, omdat hij onderdeel was van mijn baan. Deze cursus was toen rond de 350,-. Deze prijs is nu natuurlijk niet meer up-to-date. Omdat deze cursus wellicht ook interessant is voor jullie, heb ik gekeken hoe duur die is via verkeersschoolwesseldijk.nl. DE kosten zijn tegenwoordig € 389,- inclusief code 95.

verkeersschool wesseldijk

Verloop van de lessen

 

Ik kan mij de lessen nog goed herinneren, deze verliepen dan ook zonder problemen. Mijn instructeur was erg ervaringen en wist mij precies te motiveren Ik was toen nog behoorlijk jong en in die tijd snel afgeleid. Uiteindelijk behaalde ik de adr cursus dan ook in een keer.

rijlessenAls tip geef ik jou dan ook mee te kiezen voor de opleidingscentrum. Hier ben je verzekerd van hoge kwaliteit. Zo streven zij dat elke cursist hier de deur uitloopt met zowel het gewenste resultaat en het zelfvertrouwen die men nodig heeft in het verkeer. Deze rijschool heeft dan ook niet voor niks zo’n hoog slagingspercentage. Dus hopelijk doen jullie hier dan ook je voordeel mee.