Sportscholen op Instagram

Tegenwoordig zitten alle bedrijven op Instagram. Dit is een goede marketing bron voor alle branches. Ook voor de sportscholen. De sportscholen zouden bijvoorbeeld veel content op Instagram kunnen delen. Sportscholen kunnen filmpjes maken van hun sportschool dat de mensen aan het sporten zijn en dit delen in het verhaal van het account of hier foto’s of filmpjes over posten. Vaak zijn er in sportscholen een paar personal trainers. Ook zij kunnen zich door deze manier bekend maken bij het publiek. Daar blijft het niet bij! Denk bijvoorbeeld aan de tijden dat er groepslessen zijn of wanneer de openingstijden afwijken door de feestdagen. Alle informatie kun je delen en leuke content ook!

De werking van Instagram

Zoals net al aangegeven is Instagram een erg populair social media platform voor allerlei verschillende doelgroepen. Instagram is een platform wat zich de afgelopen jaren omhoog heeft gewerkt. Instagram is een platform waarbij mensen foto’s en video’s kunnen plaatsen die mensen vervolgens kunnen zien en liken. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer mensen je foto’s zien en ook naar anderen doorsturen. Dit is de bedoeling voor elk bedrijf natuurlijk! Zo krijgen deze bedrijven een grotere naamsbekendheid.

Hoe Chatkracht hierbij helpt

De rol die chatkracht hierin kan spelen is het verkoopgedrag van mensen stimuleren. Door verschillende foto’s of video’s te plaatsen waarbij mensen getriggerd worden om te delen of te liken, zou dit kunnen leiden tot meer verkoop. Het is dus aan de chatspecialisten om ervoor te zorgen dat er een trigger komt die mensen stimuleert. Ook kunnen de chatspecialisten van Chatkracht de berichten beheren die binnen komen. Wij kunnen deze dan beantwoorden hoe het bedrijf het zelf wilt. Dit kan allemaal in overleg gaan hoe je het zelf geregeld wilt hebben. Een extra voordeel hieraan is, dat het bedrijf zelf niet deze werkuren hoeft te maken. Hierdoor ervaart een bedrijf minder stress en besteden wij de klantenservice uit.