Recruitment4you helpt met je CV

Je hebt dé baan voor jou gevonden. Nu moet je zelf de stappen ondernemen om jouw droombaan te krijgen. Recruitment4you kan jou helpen met deze stappen. Zij zijn gespecialiseerd in het helpen van sollicitanten en het koppelen van organisaties en professionals. Zij kunnen je helpen betere zelfvertrouwen te geven tijdens een sollicitatieprocedure. Na deze training ben je verzekerd van goede voorbereiding.

Wat staat in er allemaal je CV

In je CV staat wie je bent, wat je doet en/of wat je hiervoor hebt gedaan. Je zet hier al je persoonlijke informatie in en welke opleidingen je hebt gevolgd. Een Curriculum Vitae is niet enkel een opsomming van gegevens en ervaringen, het is een vertegenwoordiging van jezelf. Als je op sollicitatietraining gaat bij Recruitment4you worden er van tevoren 10 CV’s naar je opgestuurd, zo kun je jouw oude CV vast omzetten in een nieuwe, hippere CV.

Het schrijven van een CV

Voor veel mensen is het schrijven van een goede en duidelijke CV nog best lastig. Het is niet zomaar een tekst over jezelf. Recruitment4you biedt een sollicitatietraining aan waarbij ze jou als eerste helpen een goede CV neer te zetten. Recruitment4you helpt jou om je Curriculum Vitae op te laten vallen tussen alle andere. De CV die je mee neemt naar de training wordt bekeken en verbeterd. Wil jij jouw sollicitatie skills verbeteren en zeker zijn van een sterke CV? Ga naar de contactpagina op de website en vul het contactformulier in voor vragen, of stuur meld je aan via de aanmeldknop!