PVC tape bedrukken gaat zo makkelijk!

Ik heb een eigen webshop en was op zoek naar PVC tape om de verzenddozen mee af te plakken. Natuurlijk kon ik kiezen voor standaard grijs of bruin tape, maar eigenlijk wilde ik iets extra’s. Het leek me namelijk gaaf om de verzenddozen een persoonlijk tintje te geven. Gelukkig kwam ik na wat zoeken op internet Bedrukte Tape Fabriek tegen die PVC tape bedrukken. Ben erg blij met het resultaat!

Mijn ervaring

Ik twijfelde in het begin heel erg of ik lichtgekleurde tape met een donker gekleurde bedrukking wilde, of andersom (dus een lichtgekleurde bedrukking op een donkere ondergrond). Uiteindelijk ben ik voor dat laatste gegaan, ook al moest ik daar 5% toeslag

voor betalen. Ik wilde immers iets speciaals hebben, want ik geloof in mooie details. De bestelprocedure ging erg makkelijk via de website. Ik kon mijn gewenste afbeelding (mijn bedrijfslogo dus) in een PDF-bestand uploaden en het aantal drukkleuren en rollen kiezen. Ik krijg meteen de volgende dag al een werktekening per e-mail toegestuurd waarin het ontwerp van de tape stond uitgewerkt. Ik was hier tevreden mee, dus konden ze gelijk voor me aan de slag met mijn PVC tape bedrukken. Ze hanteren een levertijd van 3 tot 4 weken, maar mij heeft het net geen 3 weken geduurd voordat ik de tape binnenkreeg! Was zo blij met het resultaat! Nu kon ik iedere bestelling mooi dicht tapen met mijn eigen bedrukte bedrijfslogo!

Zeker voor herhaling vatbaar

Ik heb de eerste keer 72 rollen besteld, maar daar ben ik inmiddels alweer bijna doorheen. Ik ben van plan om de volgende keer 144 rollen te bestellen, want hoe meer rollen je bestelt, hoe goedkoper de prijs per rol! Ben al met al dus zeer tevreden met mijn bedrukte PVC tapes van de Bedrukte Tape Fabriek. Ik kan deze webshop iedereen aanraden als je op zoek bent naar tapes die je wilt bedrukken met je eigen bedrijfslogo.