Openstaande vacatures civiele techniek – Bouwhuysch

vacatures civiele techniek - Bouwhuysch

Sinds een aantal jaar neemt het tekort in de verschillende technische sectoren steeds meer toe. Helaas is de kans groot dat dit tekort voorlopig nog niet opgelost is. Echter, hierdoor zijn er natuurlijk wel steeds meer verschillende openstaande vacatures civiele techniek – Bouwhuysch. Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de kans groot dat je een baan in de civiele techniek kunt vervullen. Het voordeel van een baan in deze sector is dat je zowel binnen als buiten aan de slag kan. Voor veel mensen is een combinatie van deze twee erg prettig.

Werken in de buitenlucht

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag werken in de buitenlucht? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om eens naar de verschillende mogelijkheden in de weg- en waterbouw te kijken. In beide sectoren is het mogelijk om de gehele dag buiten te werken. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken of de functie van een grondwerker of een voorman je iets lijkt. Lijkt het je daarentegen leuker om een leidinggevende functie te vervullen? Dan zou je eens kunnen kijken of een baan als uitvoerder iets voor je is. Als uitvoerder spendeer je een groot gedeelte van de dag in de buitenlucht.

civiele techniek

Een baan als ontwerper

Als je daarentegen meer op zoek bent naar een baan op het kantoor, zou je eens kunnen kijken of een baan als ontwerper iets voor je is. In de civiele techniek worden ontzettend veel verschillende ontwerpen gemaakt. Er worden ontwerpen gemaakt van landschappen en wegennetten, maar daarnaast ook nog van de riolering. Als ontwerper zorg jij ervoor dat je het door jouw gemaakte ontwerp in de toekomst aangebracht zou kunnen worden.

Ontwerper