OneDrive is een aanrader!

OneDriveMijn onderneming is een internationaal bedrijf onze klanten zijn dan ook in vrijwel elk wereld deel te vinden. Voornamelijk Amerika, Azië en Europa daar zitten de meeste van onze klanten. Als onderneemster kunt u zichzelf natuurlijk voorstellen dat ik veel moet reizen. Ik reis minstens drie keer per week. Simpelweg omdat ik vele klanten altijd up to date moet houden en deze klanten willen dat in de meeste gevallen face to face bespreken. Tijdens het reizen kon ik nauwelijks werkzaamheden verrichten en dat vond ik persoonlijk zelf erg jammer. Vandaar dat ik opzoek ging naar een mogelijkheid waarmee ik offline werkzaamheden kon verrichten!

Ik bekeek het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Binnen no time kwam ik dan ook terecht bij OneDrive. Nu denken jullie wat is OneDrive? Dit is een software van office Microsoft. Met deze software had ik de mogelijkheid om offline werkzaamheden te gaan verrichten. Na het lezen van deze beschrijving ben ik dan ook onmiddellijk de software gaan bestellen!

Yourhosting

Een geweldige mogelijkheid!

De vele uren die ik nu doorbreng in het vliegtuig kan ik eindelijk optimaal gebruiken. Dankzij de nieuwe software van office Microsoft kan ik werkzaamheden offline verrichten. Natuurlijk geeft dit mij een goed gevoel want gemiddeld ben ik namelijk zo’n dertig uur per week aan het reizen. Deze dertig uur kan ik nu gebruiken om te werken!

Wilt u offline kunnen werken? dan raad ik het u aan een kijkje te nemen op de website van Yourhosting!

Software