No cure no pay incasso?

Eigenlijk zegt de titel al wel wat ik ermee wil zeggen. Wanneer je namelijk op basis van een no cure no pay incasso invoert hoef je als het ware nog niks te betalen, pas wanneer er succes geboekt is ontvang je vanzelf een factuur met het bedrag wat jij als ondernemer zijnde moet betalen. Dit is een geschikt idee wanneer je niet zeker bent van je zaak dat je het factuur welke jouw wanbetaler niet betalen kan of wil. Pas wanneer je wanbetaler het bedrag heeft voldaan wat nog open staat wordt alles afgesloten en kan ook jij als ondernemer zijnde weer verder.

Heeft no cure no pay voordelen?2

Ik hoor veel ondernemers om mij heen klagen dat er per dag wel een wanbetaler te vinden is die het factuur niet betalen wil of kan. Erg  vervelend, echter zijn hier genoeg middelen voor om het probleem op te lossen. Een no cure no pay incasso uploaden bij een geschikte incassobureau draagt zorg aan het goed verwerken van een incasso. Natuurlijk is het wel zo dat als jouw wanbetaler het bedrag niet voldoet dat jij ook geen verdere kosten hebt.Bill

Ik ben zelf ook een lange tijd klant bij Bill incasso en weet maar al te goed hoe prettig het is om met hun samen te werken. Wanneer je namelijk een factuur verzend naar hun toe wordt het diezelfde dag nog opgepakt voor een snelle afhandeling ervan. Ik ben in ieder geval zeer tevreden over hun goede en bovendien werking!