Nieuwe plofkast gekocht

Vanaf het moment dat wij werken met gevaarlijke stoffen zit ik er niet op te wachten dat er ongelukken gebeuren. Door er een plofkast voor aan te schaffen hoef ik me daar in ieder geval geen zorgen voor te maken. Nu moest ik natuurlijk nog een bedrijf zien te vinden waar ik deze kasten kan aanschaffen voor in het magazijn. Door op het internet te zoeken naar een bedrijf waar ik het bestellen kan ben ik terecht gekomen op de website van DUPA veiligheidstechniek. Hier bieden ze diverse kasten aan welke zeer geschikt zijn om daar de gevaarlijke stoffen in op te slaan, nu nog bekijken welke wij nodig hebben…Logo_Compleet_Kleur-e1449482564119

Het voordeel van het online bestellen

Ik ben zelf altijd tevreden over het online bestellen aangezien je er zo niet de deur voor uit hoef te gaan om kwaliteit in huis te krijgen. Voor een zeer aantrekkelijke prijs is het mogelijk om bij DUPA een plofkast aan te schaffen. Hier dragen ze de zorg om het zo snel mogelijk te bezorgen op de locatie welke jij hebt opgegeven. Dit heb ik natuurlijk ook gedaan en nog geen twee dagen later werd het netjes bezorgd zodat ze er direct gebruik van kunnen maken. Met het gebruik van een kast voor gevaarlijke stoffen wordt het veilig en netjes opgeslagen!