Nascholing code 95 voor zijn werknemers!

code 95Mijn man heeft een eigen bedrijf en hij heeft veel vrachtwagenchauffeurs in dienst. Hierdoor krijgt hij veel te maken met nascholing code 95. Hij moet er daarom voor zorgen dat zijn werknemers hier aan deelnemen. In 5 jaar tijd moet er 35 uur aan nascholing worden gedaan. Wanneer dit niet gebeurd komt hij  ernstig in de problemen.

Dit kost hem natuurlijk wel veel geld en dan wilt hij wel dat het goed gebeurd. Hij is daarom opzoek gegaan naar een goede verkeersschool. Op het internet las hij veel goeds over verkeersschool Wesseldijk. Veel bedrijven zijn erg tevreden over dit bedrijf en daarom besloot mijn man om een kijkje te nemen op de website. Dit vond hij er erg goed uitzien, ze zorgen er namelijk voor dat alles perfect geregeld wordt en dat de chauffeurs op goede tijden ingeroosterd worden. Dit is natuurlijk ideaal want zo kost het mijn man weinig tijd. Pas geleden is mijn broer bij mijn man gaan werken. Hij had geen werk en hij heeft zich bij dit bedrijf om laten scholen. Hij heeft zijn code 95 bij deze school gehaald en dit is allemaal erg soepel gegaan. Dit laat toch wel zien dat dit bedrijf kwaliteit levert.

nascholingIdeale nascholing!nascholing code 95

Mijn broer werkt inmiddels al een tijdje bij mijn man en dit gaat erg goed. Pas geleden kreeg hij te maken met nascholing code 95. Hij vertelde me dat dit een leerzame dag is geweest en dat hij weer op een betere manier is gaan rijden.