Lavans matten

Lavans

Lavans heeft veel verschillende matten op voorraad. Zo kan je ervoor kiezen om een binnen of een buiten model te nemen. Ook is het mogelijk om een mat op maat te laten maken of een model met een logo erop. Hier is van alles mogelijk en de service geweldig. Want weet je dat het ook mogelijk is om een mat twee weken op proef te nemen. Zodra deze periode voorbij is kan je ervoor kiezen om deze mat te houden, maar ook kan je deze zonder problemen weer op laten halen. Je zit dan nergens aan vast.

Lavans

Lavans een bedrijf met heel veel mogelijkheden

Ons bedrijf heeft al jaren een mat voor de deur liggen. alleen ziet deze er niet meer uit.Ook waren hier al meerdere mensen overheen gevallen, omdat de zijkanten omhoog gingen staan. Daarom waren wij op zoek gegaan naar andere mogelijkheden en die al snel bij het bovenstaande bedrijf gevonden.

Voordat wij een model gingen aanschaffen hebben wij eerst een offerte opgevraagd. Want hier is het alleen maar mogelijk om matten te huren. Je kan dan een speciaal contract erbij nemen om zo het onderhoud aan deze mat geheel uit handen te geven. Voordeel is dat er altijd een schone mat op de vloer ligt en niet een tijd zonder mat hoeft te doen.