Laat uw bedrijfsnaam stralen met doosletters

Hoe uw concurrent de bedrijfsnaam zo mooi op de gevel of op het dak heeft gekregen? Waarschijnlijk door een goede leverancier van Doosletters in te schakelen. Met doosletters zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam op een subtiele manier aan uw gevel of op uw dak staat te stralen.

Veel varianten doosletters

Shine! Met de prachtige doosletters in uw eigen kleuren aan de gevel. Of laat ze lekker onbelicht natuurlijk. Met doosletters kunt u namelijk alle kanten op. Zo zijn er onverlichte letters die uit een dikke aluminium behuizing bestaan. Deze letters zijn aan de voor- en zijkanten in RAL-kleuren gespoten. Wilt u ook in het donker opvallen? Dan kiest u voor een lichtgevende variant. Bijvoorbeeld doosletters die aan de voorzijde licht uitstralen. De op de letter gefixeerde kap is licht doorlatend. Ook kunt de letters indirect verlicht zijn. Hierbij worden de letters op kleine afstand van de gevel gemonteerd. De verlichting straalt juist aan de achterzijde, waardoor diepte ontstaat. Natuurlijk heeft u lang nagedacht over uw bedrijfsnaam en over het lettertype dat uw bedrijfsnaam moet hebben. Bespreek daarom uw gewenste letter of logo met de specialisten. Bij Bosman kunnen ze bijvoorbeeld alle soorten en maten voor u realiseren.

De opties voor uw onderneming

Voor u de opdracht geeft tot het plaatsen van uw doosletters, wilt u natuurlijk weten wat voor u de mogelijkheden zijn. Neem daarom voor aanvullende informatie contact op met de medewerkers van Bosman Reklame. Zij werken al ruim veertig jaar met de meest uiteenlopende soorten gevelreclame en kunnen u dus precies vertellen wat de beste oplossing is om uw bedrijf letterlijk in de spotlights te zetten. Wilt u liever het resultaat met eigen ogen zien? Dan kunt u gerust een bezoekje brengen aan de showroom. Hier kunt u zelfs zonder afspraak op maandag tot en met donderdag van 9 uur tot 17 uur terecht. Op vrijdag kunt u van 9 uur tot 15 uur terecht. Een bezoekje is aan te bevelen, want hier kunnen de experts u precies vertellen wat voor u de mogelijkheden zijn.