Kun je een tussenverdieping realiseren?

Kun je een tussenverdieping zomaar realiseren of dien je hier met een tal van aspecten rekening mee te houden? Sinds enkele maanden merken wij namelijk veel dat de ruimtes in het magazijn te klein wordt. Hierdoor bestaat de kans dat wij onze producten niet meer kwijt kunnen en daar zit ik niet bepaald op te wachten.

Ons bedrijf

Om even kennis te mogen maken met onze onderneming. Wij verkopen tweedehandse kantoormeubelen wat onwijs goed loopt. In het begin waren onze klanten er nogal sceptisch over aangezien zij er niet op zaten te wachten dat er tweedehandse meubelen kwamen. In de eerste instantie begreep ik dit ook wel. Al moet ik zeggen dat ik achter de producten sta die wij verkopen. Zo heb ik vervolgens een tal van klanten kunnen overtuigen. Dit is zo uitgelopen op een enorm drukke onderneming waar wij ondertussen tien man personeel hebben rondlopen.

Meer ruimte nodig

Het is natuurlijk te begrijpen dat wij hierdoor steeds meer ruimte nodig hebben om alles kwijt te kunnen. Een stoel kun je namelijk niet stapelen en dan heb ik het nog gehad over de bureau’s. Deze kopen wij tweedehands in om ze vervolgens te renoveren zodat dit er weer als nieuw uitziet. Hierdoor verkopen wij dit een stuk sneller, enige nadeel is wel dat wij hier te weinig ruimte voor hebben.Zodoende ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden om een tussenverdieping te laten plaatsen. Dankzij het bedrijf Anera wordt dit aanstaande week voor ons gerealiseerd!