Kopieermachine kopen voor in mijn kantoortje!

Ik ben twee jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijfje en op een gegeven moment liep het zo goed dat ik besloot om een kantoor te huren. Aangezien ik veel moet kopiëren en printen voor klanten, dacht ik ook meteen dat een kopieermachine kopen ook een goed idee was! Via Hofax.nl kon ik een goede kopen van Ricoh voor een prima prijs.

Altijd kunnen printen, kopiëren en scannen

Ik moet op regelmatige basis portfolio’s en mappen samenstellen voor mijn klanten, dus ik wilde graag een kopieermachine die mooie afbeeldingen in kleur kon leveren. Algauw kwam ik uit bij Hofax.nl, want ik hoorde van een start-up bedrijf dat ook bij ons een ruimte huurt in het kantoorpand dat ze hier goede ervaringen mee hadden. Ik besloot maar meteen Hofax te bellen voor advies, want ik wist wel waaraan de kopieermachine moest voldoen qua eisen, maar had nog geen idee welk merk of model hier geschikt voor zou zijn. Gelukkig heeft Hofax.nl me daar goed in kunnen adviseren en ben ik uiteindelijk voor een kopieermachine van Ricoh gegaan. Nu print, kopieer en scan ik regelmatig documenten, brieven en andere dingetjes en ik ben echt heel tevreden. Ik kan iedereen die een eigen bedrijf heeft en op zoek is naar een kopieermachine, aanraden om er eentje bij Hofax te bestellen. Ze leveren namelijk kundig advies en de kopieermachines zijn goed geprijsd!