Kom overal je naam tegen

bedrukte aanstekers

Wanneer je reclame maakt met bedrukte aanstekers weet je bijna zeker dat je de naam van je bedrijf wel een keer ergens tegen zal komen. Een aansteker is eenvoudig om mee te nemen in je broekzak of je tas, iedereen maakt er wel eens gebruik van ook al rook je niet. Laat je er een leuke tekst op drukken, of misschien wel het logo van je onderneming weet je zeker dat niemand er meer omheen kunt. Afbeeldingen in kleur zijn natuurlijk ook mogelijk om te laten drukken.

bedrukte aanstekers

Promotie op de beurs

Iedereen is wel eens naar de beurs geweest, pennen, blocnotes, potloden worden vaak ingezet als promotie voor verschillende bedrijven of stichtingen. Toch verdwijnen deze geschenken vaak in een lade en wordt er niet veel meer naar omgekeken, gelukkig is dit met bedrukte aanstekers anders. Deze worden dag in dag uit gebruikt door iedereen, en zijn ook voor verschillende dingen te gebruiken. Voordeel is ook dat ze in kleine aantallen te koop zijn bij aanstekers.nl. 

Verschillende kleuren mogelijk

Wil je bedrukte aanstekers gebruiken dan ben je niet beperkt aan kleuren, combineer de tekst en het logo met de kleur van de aansteker. Je zit gelukkig niet aan een bepaalde kleur vast, de technieken tegenwoordig zijn zo geavanceerd dat er alle kleuren kunnen worden gebruikt om een unieke aansteker te creëren. Heb je een eigen afbeelding die je erop wilt laten drukken dan is dit ook mogelijk, voor de mogelijkheden kun je contact opnemen met aanstekers.nl.