Kom ook gezellig werken in Eindhoven

werken in Eindhoven

Werken in Eindhoven, wie wilt dat nu niet? Regelmatig zijn hier de leukste vacatures te vinden en aan jou de beslissing waar je wel of niet een reactie op wilt plaatsen. MKB Werkt is een zeer interessante arbeidsmarktprogramma, die te vinden is op het internet. Hier staan regelmatig de leukste vacatures op waarop je ene reactie kan plaatsen. In samenwerking met bedrijven, overheden en organisaties worden hier de meest actuele vacatures neer gezet. Deze site is dus zowel voor werkgevers als werknemers een interessante site om in de gaten te houden.

Waar ik zelf helemaal van weg ben, is het vacaturecafé. Hier kan je met diverse mensen chatten, vooral met werkgevers. Het vereiste is wel dat jij hier een cv hebt neergezet om toegang tot deze site te krijgen.  werken in Eindhoven

Gezellig werken in Eindhoven

Een tijd terug ben ik ook op deze site van MKB Werkt terecht gekomen. Eigenlijk was ik niet direct op zoek naar een andere baan, maar als zich een leuke baan in Eindhoven te vinden was, werd dit een heel ander verhaal. Ik woon namelijk in de buurt van deze stad en moet nu dagelijks flink reizen om naar mijn werk te komen. Bovendien is mijn huidige werk geen uitdaging meer voor mij en daarom was ik verder gaan kijken. Op de bovenstaande website ben ik meet een werkgever in gesprek gekomen. Deze heeft mij een uitnodiging gestuurd om eens kennis te maken en een gesprek aan te gaan. Het klikte zo goed, dat ik hier inmiddels een zeer leuke baan heb gevonden.  werken in Eindhoven