Kies voor een opleiding tot trainer

Het maakt niet uit of in welke functie of sector je werkt, of je zelfstandig bent of in loondienst – een opleiding tot coach of trainer kan een goede investering zijn voor je carrière. Misschien is het een verstandige overweging om te kiezen voor een opleiding trainer Rotterdam. Je leert hiermee hoe je mensen kunt coachen en trainen op het gebied en in de sector die op jou van toepassing is en haalt daarnaast een post-hbo in huis. Zeker als het je ambitie is om trainer te worden, ben je goed af met een opleiding trainer Rotterdam.

Een greep uit de opleidingsmogelijkheden

TC academy is een instituut dat zich specialiseert in trainingen en opleidingen voor coaches en trainers. Ze werken met kleine groepen van tussen de 7 en 12 deelnemers. Er wordt een persoonlijk leerplan opgesteld en je studeert in de praktijk af. In de categorie opleiding trainer Rotterdam zijn er verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de post-hbo trainer, post-hbo trainer+ of post-hbo coach. Voor de trainer en coach opleidingen gelden dezelfde aspecten, hoewel de prijs voor de coach opleiding lager ligt. Deze prijs is voor beide inclusief examen en verblijfskosten. Na 13 lesdagen studeer je af in het werkveld met een erkende post-hbo diploma. Met de trainer+ opleiding krijg je 5 extra lesdagen en een specialisatie NLP of werken in teams.

Details en aspecten

Er zijn nog veel meer opleidingen beschikbaar bij TC academy. Je wordt hoe dan ook opgeleid tot zelfbewuste en vakbekwame coach of trainer. Er wordt aandacht besteed aan theorie. De kosten voor de literatuur zijn wel voor eigen rekening. Met een opleiding trainer Rotterdam ontwikkel je jezelf en je vaardigheden en neem je verantwoordelijkheid voor je loopbaan. Zelfinzicht en een proactieve werkbenadering zijn belangrijke aspecten.