incasso no cure no pay was erg handig

incasso no cure no payOngeveer een maand geleden had ik wat problemen met een klant. Het probleem was dat hij niet wilde betalen. Ik ben toen wat gaan zoeken op internet voor een incassobureau. Een bedrijf sprong eruit en dat was Bill incasso. Ik kwam bij dat bedrijf terecht toen ik onder ” incasso no cure no pay ” aan het zoeken was. Het bedrijf stond bovenaan met een hoop goede recensies. No cure no pay houd in dat als ze het niet voor elkaar krijgen ik ook niet hoef te betalen. Ik loop dus niet het risico dat ik geld betaal aan hun en vervolgens niet mijn geld terugkrijg.

Fantastisch bedrijf. incasso

Mijn probleem was zo opgelost. In totaal heb ik maar een week hoeven wachten op mijn geld. Het bedrijf ging gelijk aan de gang. Alles werd zeer professioneel en serieus aangepakt. Het was goed om te zien dat een bedrijf zich 100% voor je inzet. Gelukkig had ik voor jullie gekozen. Ik ben zeer tevreden over jullie. Wat betreft de kosten waren jullie ook zeer voordelig en als je het vergeleek met andere bedrijven al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om aan incasso no cure no pay te doen. Mocht ik ooit nog eens een probleem hebben kom ik zeker terug, al hoop ik van niet.