Hulp nodig bij het vinden van een startersfunctie?

startersfunctieWellicht dat sommige lezers hier momenteel in hun afstudeerfase zitten. Het proces wat daarbij hoort is jezelf oriënteren op de arbeidsmarkt. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk informatie op doen die jou kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Dit is misschien dan ook een van de redenen waarom je bent uitgekomen op mijn zakelijk blog. Vandaar dat ik vandaag dieper in wil gaan over het vinden van een startersfunctie.

Toen ik in mijn tijd op het punt stond de arbeidsmarkt te betreden had ik enorm veel geluk. Het bedrijf waar ik was afgestudeerd had een positie open binnen dat bedrijf en ik kan daar dus direct beginnen. Nu begrijp ik dat niet iedereen zoveel geluk heeft, dus zullen zij online moeten gaan zoeken naar vacatures. Zo heeft een nichtje van mij gebruik gemaakt van de site stagemax.nl. Nu zullen sommige van jullie na het lezen van deze naam denken dat je hier alleen maar terecht kunt voor een stage, dit is dus niet het geval.

stagemax

Zij helpen jou aan een nieuwe baan

intakegesprekWanneer jij dus op zoek bent naar een uitdagende startersfunctie adviseer ik jou om eens contact op te nemen met StageMax. Zij helpen jou dan ook graag verder. Toen mijn nichtje eenmaal afgestudeerd was had zij via hun binnen één maand al een nieuwe baan gevonden. Zij werd hierin dan ook goed begeleid en is dit uitzendbureau u dan ook erg dankbaar. Voordat zij haar eerste sollicitatiegesprek had werd ze van te voren goed voorbereid. Hier had ze zelfs een rollenspel gedaan om zo’n gesprek te simuleren en te oefenen. 

Ben jij dus ook op zoek naar een startersbaan? Dan weet je waar je zijn moet.