Hulp: hoger beroep wsnp!

schuldsaneringMijn oom had lang een eigen bedrijf maar helaas is dit helemaal misgegaan. Hij is namelijk failliet gegaan en hij heeft de nodige schulden opgebouwd. Hij heeft veel pech gehad en hij heeft verkeerde keuzes gemaakt. Daarom ga ik het vandaag hebben over hoger beroep wsnp. Dit was zijn laatste mogelijkheid toen hij helemaal geen kant meer op kon.

Op het moment dat je persoonlijke schulden heel hoog zijn is het mogelijk om een schuldsanering aan te vragen. Dit heeft mijn oom ook gedaan en hij dacht echt dat hij hier recht op had. Hij liep alles na en het leek er echt op dat hij dit zou moeten krijgen. Toen hij een verzoek indiende is dit vervolgens afgewezen. Hier baalde hij enorm van want hierrdoor zou hij niet opnieuw kunnen beginnen. Op het moment dat je verzoek goedgekeurd wordt dan moet je drie jaar lang zo veel mogelijk aflossen en daarna kun je weer opnieuw beginnen. Dit alles had mijn oom een hoop stress gegeven en hij kon dan ook niet wachten op het moment dat hij opnieuw kon beginnen. Hij baalde daarom enorm dat zijn verzoek werd afgewezen, daarom is hij opzoek gegaan naar hulp.

schuld hulpBlij met zijn keuze!schuldenvrij

Hij is daarom naar hoger beroep wsnp toegegaan. Zij staan als erg goed bekent en zij helpen mensen bij wie het verzoek is afgewezen. Uiteindelijk is zijn verzoek dankzij dit bedrijf goedgekeurd en daar mag hij ze enorm dankbaar voor zijn. Hij kan nu weer opnieuw beginnen.