Het heftruckcertificaat halen is super!

heftruckcertificaat halenHet is weer tijd voor een nieuw artikel. De laatste tijd heb ik er weer een aantal nieuwe klanten bijgekregen. Zo is een groothandel pas geleden klant bij mij geworden, zij hebben een erg groot magazijn en daarom ga ik het vandaag over het heftruckcertificaat halen hebben. Deze klant vertelde me namelijk dat hij opzoek was naar nieuwe werknemers en dat veel mensen niet bij hem wilden komen werken omdat ze een certificaat moesten halen.

Volgens hem is een heftruckcertificaat halen helemaal niet zo moeilijk. Hij vertelde me namelijk dat lessen volgen bij rijschool Wesseldijk een echte aanrader is. Bij dit bedrijf krijg je namelijk een cursus waardoor de kans erg groot is dat je slaagt. Buiten dat is dit niet eens heel duur, veel mensen denken dat dit wel zo is maar volgens hem is dit absoluut niet het geval.

heftruckcertificaat Een leuk idee!halen

Ik heb veel verschillende klanten en regelmatig connect ik ze met elkaar. Zo heb ik ook een uitzendbureau als klant. Hiermee zou ik hem dus kunnen helpen. Toen ik dit aan deze klant vertelde kreeg ik te horen dat ze nog wel wat mensen hadden die dringend opzoek waren naar werk en bereid waren om hun certificaat te halen.

Toen ik dit aan mijn nieuwe klant vertelde vond hij dit natuurlijk top. Ik heb hem hier goed mee geholpen en inmiddels heeft hij zelfs al een aantal nieuwe werknemers in dienst. Dit is natuurlijk top en ik hoop binnenkort een aantal nieuwe opdrachten van hem binnen te krijgen.