Het beste onderkomen voor je personeel

Personeelshuisvesting

Komt er personeel voor je bedrijf uit het buitenland dan wil je natuurlijk dat zij een goed onderkomen hebben, personeelshuisvesting moet goed zijn maar aan de andere kant ook niet te ingewikkeld. Of je nu voor de korte of lange termijn huisvesting zoekt, nl-housing.nl heeft het geschikte onderkomen. Zowel woningen als appartementen, maar ook een kamer is mogelijk. Wat voor woning je ook huurt, deze is altijd voorzien van alle voorzieningen zoals gas, water, elektriciteit en internet.

Personeelshuisvesting

Weet waar je aan toe bent

Bij het huren van personeelshuisvesting wil je weten waar je aan toe bent, geen facturen achteraf voor water of elektra. Bij nl-housing.nl weet je waar je aan toe bent, want je betaald een prijs inclusief alle voorzieningen. Of je nu een woning voor een maand huurt, of je wilt een jaar gebruik maken van een woning. Door de flexibiliteit is het een fijn bedrijf om mee samen te werken, geen ingewikkelde constructies die het alleen maar lastig maken om een woning of appartement te huren.

Verhuren van je woning

Ook wanneer je een woning hebt die je voor lange tijd niet gebruikt, kun je deze door nl-housing.nl laten verhuren voor personeelshuisvesting, er is niets zo belangrijk als goede huurders vinden voor je woning. Iedere maand krijg je netjes je geld en heb je nergens geen omkijken naar, ook op juridisch gebied wordt alles voor je geregeld. Gelukkig heeft het bedrijf alle kennis in huis om dit tot in de puntjes te verzorgen, niet alleen particulieren maar ook woningbedrijven zijn welkom om woningen aan te bieden voor verhuur.