Goedkope zakelijke energie voor iedereen

Als ondernemer wil je je zakelijke energie goed geregeld hebben. Je wilt er altijd op kunnen rekenen maar tegelijkertijd wil je de kosten ervan zo laag mogelijk houden. Daarom is het nuttig om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. In bijna alle gevallen loont het echter om te kiezen voor een zakelijke energieleverancier, ook als jouw bedrijf relatief klein is. Je profiteert dan namelijk van een aantrekkelijke prijs en je kunt bepaalde energiekosten aftrekken bij de belasting. Ook als je een eenmansbedrijf hebt kan het nog zinvol zijn om een zakelijk energiecontract af te sluiten. Je kunt dan de particuliere- en zakelijke energie in één contract opnemen zodat je over de gehele linie goedkoper uit bent.

 

Gazprom Energy biedt zekerheid

Ben je ZZP of MKB en op zoek naar een zakelijke energieleverancier? Wellicht kan Gazprom Energy wel wat voor jou betekenen. Dit relatief jonge bedrijf is uitgegroeid tot een sterke speler op de Nederlandse markt. Het bedrijf is niettemin klein en kan jou als klant daarom alle aandacht geven die je verdient. Omdat Gazprom Energy deel uit maakt van het wereldwijde Gazprom profiteer je tegelijkertijd van de schaalgrootte. De geleverde energie is duurzaam opgewekt, de prijzen zijn relatief laag en de continuïteit is altijd gewaarborgd.

 

Een geschikt aanbod voor jouw bedrijf

Gazprom Energy biedt verschillende energieproducten aan. Om te weten welk product geschikt is voor jou kun je het beste contact opnemen met de klantenservice of via de contactgegevens op de website. De medewerkers zullen je graag persoonlijk te woord staan en een afspraak met jou maken. In een persoonlijk gesprek kun jij dan je wensen kenbaar maken en zal Gazprom Energy tot in detail in kaart brengen hoe de situatie is in jouw bedrijf. Op basis daarvan kunnen zij jou vervolgens een aanbod doen wat perfect aansluit bij jouw onderneming.