Gekozen voor het Hikvision alarmsysteem

Ten eerste wil ik graag melden dat ik heel erg tevreden ben over de site Alarmsysteemexpert.nl, ze hebben echt een geweldig breed assortiment aan alarmsystemen. Ik wilde al heel lang een alarmsysteem aanschaffen voor rondom mijn winkel, een hele drukke winkelstraat waar soms het gekste gebeurd. Ik hoorde van collega’s dat het merk Hikvision echt top is, Hikvision is namelijk van zeer goede kwaliteit en dat in samenwerking met een scherpe prijs valt ook bij mij onder de beste producten.

logo

Dit alarmsysteem is geweldig

Ik heb daarbij dan ook zo’n monitor zodat ik precies kan zien wat er buiten mijn winkel gebeurd. Het beeld is echt geweldig, ik kan precies alles goed zien, er is geen hoek die ik niet kan zien. Ik moet wel zeggen dat ik een versie heb gekocht met een mindere kwaliteit beeld, maar dat zie je dan ook gelijk terug in de prijs. Alarmsysteemexpert.nl is een geweldig bedrijf dat perfecte prijzen hanteert, ik wist na mijn koop zeker dat ik geen miskoop had gedaan. Voor iedereen is er wel ruime keuze, voor alle omstandigheden, plekken en prijsklasse zijn er geschikte camera’s, alarmsystemen en/of displays met de beelden erop (monitoren).

cameras

Goede feedback

Mijn recensie op de website was dan ook zeer positief, ik vind het altijd wel zo aardig om een feedback te schrijven op de website, dat kan zowel in een positieve als in een negatieve zin, ik vind dat ik daarmee het bedrijf help. Zo laat ik namelijk weten dat ik er superblij mee ben en dat ze een topproduct hebben geleverd of dat ze juist wat verbetering kunnen toepassen. In dit geval was mijn feedback super, nogmaals ben ik zeer tevreden en ben ik blij met mijn aankoop. Voor iedereen die nog een geschikte camera zoekt met daarbij een alarmsysteem is de oplossing: Alarmsysteemexpert.nl.