Financial Lease, is het wel zo voordelig als u verwacht?

audiAls ondernemer wilt u financieel gezond zijn. U moet daarbij telkens keuzes maken, zo ook over het gebruik van uw auto. Voor ondernemers is Financial Lease een zeer aantrekkelijke optie, want uiteindelijk is de auto uw eigendom. Maar hoe werkt dat, de opbouw van een Financial Lease bedrag?

Bij Financial Lease betaalt u de aankoopsom van de auto terug in maandelijkse termijnen. Ook de rente betaalt u terug in vaste termijnen. U heeft veel vrijheid bij het bepalen van de hoogte van dit maandbedrag. Maar in tegenstelling tot andere aanbieders bent u direct economisch eigenaar van de auto. auto

Als eerste kiest u zelf welk bedrag u aanbetaalt. Daarna kiest u de looptijd van uw contract en ten slotte de slottermijn. De slottermijn is het bedrag wat u op het einde betaalt. Als u de aanbetaling en slottermijn bepaalt heeft, zal het resterende bedrag verdeelt worden over de looptijd van uw contract. Bijvoorbeeld: u kunt veel aanbetalen, waardoor de maandelijkse kosten gedrukt worden of u kunt een gering bedrag aanbetalen en een hoger maandbedrag betalen.

Een transparante aanbieder van Financial Lease aan ondernemers is Financial Lease Twente, want zij spreken duidelijk af wanneer u welke bedragen betaalt. Het is belangrijk dat u een bedrijf uitzoekt waarbij transparantie hoog in het vaandel staat, zodat u direct zult zien en ervaren dat Financial Lease zeer voordelig is!