Een incassobureau no cure no pay werkt!

1607103716_146_banner160714Normaal gesproken ben ik erg vriendelijk en meelevend met andere. Deze keer is het anders aangezien ik nu al een lange tijd wacht op een factuur wat tot op heden nog niet betaald is. Iets waar ik erg van baal aangezien ik met deze klant een regeling heb getroffen en deze tot op de dag van vandaag niet is nagekomen. Sterker nog, ik heb nog helemaal niks van dit factuur ontvangen. Omdat ik toch graag de betaling binnen wil hebben heb ik contact gezocht met incassobureau no cure no pay beter bekend als Bill incasso.2511111553_157_test kennisma

Mede dankzij hun goede  service en meedenken is het toch gelukt om de betaling zo snel mogelijk te ontvangen. Ik was dan ook zeer te spreken over het feit dat er eindelijk actie gekomen is, iets waar ik namelijk al een lange tijd op moet wachten. Mede dankzij het doorzettingsvermogen wat hun in petto hebben is het ze toch gelukt!

Het factuur zelf was niet bepaald hoor maar met alle sanctie’s en dergelijke wat erbij komt is het aardig in de cijfers gelopen. Dit had ik nooit verwacht maar de desbetreffende klant heeft het factuur direct betaald wanneer hij de brief van incassobureau no cure no pay binnen heeft gekregen! incasso_keurmerk