Een administratiekantoor beginnen, een nieuwe stap

Ben je altijd werkzaam geweest in de accountancy-branche – misschien bij een bank,  en mag je jezelf al heel wat ervaring toeschrijven, dan is een administratiekantoor beginnen wellicht de volgende logische stap in je carrière. Als het ondernemerschap je in het bloed zit, kun je iets heel moois opbouwen. Je kunt ervoor kiezen om een administratiekantoor, los van alles te starten maar het zou ook handig kunnen zijn om franchisenemer te worden. In dit laatste geval opereer je technisch gezien onafhankelijk, maar heb je toch een groot netwerk van vakcollega’s om je heen dat veel aan elkaar heeft op allerlei gebieden.

De grootste in de accountancy-branche

Er zijn meerdere coöperaties, maar Kubus is degene met de grootste dekking in het land. Met haar honderd kantoren en grote netwerk van experts zit er altijd wel eentje bij de klant in de buurt. Hiermee is het netwerk heel betrouwbaar en de zit er veel kennis op de meest uiteenlopende subdiscliplines, zoals fiscaal-juridische zaken.

 

Altijd in ontwikkeling

De coöperatie zit niet stil. Constant wordt er getraind en opgeleid zodat leden altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de sector. Als je deel uit wil gaan maken van de coöperatie, moet je daarbij ook aan een aantal eisen voldoen. Mede dankzij het feit dat niet Jan en alleman onder Kubus mag werken, is de kwaliteit hoog.