De OneDrive App is erg handig

OneDrive AppIkzelf reis gemiddeld zo’n twee keer per week naar het buitenland. Simpelweg omdat ik het belangrijk vind om een goed klantencontact te onderhouden met grote klanten in het buitenland. Maar als ik aan het reizen ben kon ik de werkzaamheden van mijn personeel niet controleren. Persoonlijk check ikzelf altijd alle werkzaamheden voordat deze opgestuurd worden naar de klanten. Maar tijdens het reizen kon ik de werkzaamheden niet controleren. Zodoende ben ik de mogelijkheden gaan bekijken om de bestanden te kunnen checken wanneer ik in het vliegtuig zat.

Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van OneDrive App. De aanbieder Yourhosting gaf mij de mogelijkheid om deze software OneDrive App te bestellen. Voor een vast bedrag per maand had ik dan de beschikking over een goede software, waar vele voordelen aan verbonden zaten als voorbeelden: Een veilige opslag, offline werken en het kunnen synchroniseren van bestanden. Vooral het offline werken sprak mij enorm aan vandaar de keuze om deze software aan te schaffen!

Yourhosting

Geweldige software

Dankzij de software van yourhosting kan ik nu de werkzaamheden controleren tijdens het reizen. De werking is zeer eenvoudig ik hoef alleen maar mijn telefoon aan te doen en dan inloggen in de bestanden. Dit geeft mij een rustgevend gevoel want zo weet ik dat de klant altijd goede kwaliteit geleverd krijgt.

Bent u een ondernemer en wilt u de beschikking krijgen over een fantastische software? Dan raad ik het u aan een kijkje te nemen op de website Yourhosting.nl.