De ideale maaier voor je gazon te onderhouden

Toolnation

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van je tuin om goed te onderhouden, het gazon. Een gazon wat goed onderhouden is geeft je tuin direct een mooi verzorgt uiterlijk, netjes op de lengte gemaaid die jij wilt. Met een Gardena grasmaaier is dit een fluitje van een cent, bij toolnation.nl zijn er verschillende modellen van het merk verkrijgbaar. Van een robotmaaier waarbij je niets meer hoeft te doen, tot een handmodel waarbij je zelf lekker actief in de tuin bezig bent.

toolnation

Kooimesmaaier

Een perfect model van een Gardena grasmaaier is de kooimesmaaier, tijdens het draaien maait de maaier je gras perfect op lengte waardoor je een mooi onderhouden gazon hebt. Eenvoudig door te duwen maai je het gras, voordeel van het model is ook dat deze bijna geen geluid maakt. De roterende maaiers zijn zeer krachtig, en zeer geschikt om iedere tuin te onderhouden hoe groot deze ook is. Bijkomend voordeel is dat deze niet opgeladen hoeven te worden, of te worden voorzien van benzine.

In je luie stoel in de tuin

Heb je al werk genoeg en heb je geen tijd om het gazon in je tuin te maaien, dan is een Gardena grasmaaier in robotvorm perfect. De maaier zal alleen de stukken gazon maaien die niet goed op lengte zijn, zo krijg je altijd een mooi en egaal gazon. De sensor voor de temperatuur zorgt ervoor dat er niet tijdens vorst gemaaid wordt, dit om je groene gazon te beschermen. De sensoren die ervoor zorgen dat de maaier niet op obstakels botst, zijn zeer gevoelig.