De beste co-working spaces in Amsterdam voor ondernemers

Co-working spaces zijn essentieel geworden voor ondernemers in Amsterdam. In deze blog delen we een overzicht van de beste co-working spaces in de stad, met unieke kenmerken, faciliteiten en prijspunten, zodat ondernemers de juiste plek kunnen vinden om te werken, netwerken en groeien.

  1. Spaces: Spaces is een van de bekendste co-working spaces in Amsterdam. Ze hebben meerdere locaties in de stad en bieden een modern en inspirerend werkplekconcept. Met flexibele lidmaatschapsopties, hoogwaardige voorzieningen en een levendige gemeenschap is Spaces een populaire keuze voor ondernemers.
  2. B. Amsterdam: B. Amsterdam is een enorm co-working complex dat ruimte biedt aan zowel start-ups als gevestigde bedrijven. Met meer dan 40.000 vierkante meter aan werkruimte, evenementenruimtes, restaurants en zelfs een dakterras, is B. Amsterdam een bruisende hub voor ondernemers.
  3. The Thinking Hut: The Thinking Hut is een creatieve co-working space met twee locaties in Amsterdam. Ze bieden een rustige en productieve omgeving, inclusief vergaderruimtes, een gezellige lounge en gratis koffie. Het is een geweldige plek voor ondernemers die zich willen concentreren en creatief willen zijn.
  4. TQ: TQ is een co-working space in het hart van Amsterdam die zich richt op technologie-start-ups. Ze bieden niet alleen werkruimtes, maar ook een uitgebreid programma met evenementen, workshops en mentorschap om ondernemers te ondersteunen bij het opschalen van hun bedrijf.
  5. WeWork: WeWork is een wereldwijde keten van co-working spaces en heeft meerdere locaties in Amsterdam. Hun moderne en stijlvolle kantoren bieden flexibele werkplekken, vergaderruimtes en een levendige gemeenschap van ondernemers.

Dit is slechts een greep uit de vele co-working spaces die Amsterdam te bieden heeft. Het kiezen van de juiste co-working space hangt af van individuele behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een creatieve omgeving, een tech-gerichte gemeenschap of een centrale locatie, Amsterdam heeft zeker een co-working space die bij jou en jouw bedrijf past.

Tip: Zorg ook dat je met een goed accountskantoor in Amsterdam samenwerkt. Zwolse Adviesgroep is zo’n goede accountant.