Bijbaantje bij het tuincentrum

Ik ben in de zomervakantie op zoek geweest naar een bijbaantje aangezien er een aantal dingen waren die ik graag wou hebben maar waarvoor ik het geld nog niet had. Er was in mijn dorp helaas geen werk te vinden, maar online zag ik gelukkig dat het tuincentrum van een naastgelegen dorp wel nog op zoek was naar fulltime of parttime medewerkers. Ik werd eigenlijk vrijwel gelijk aangenomen maar wist niet echt wat ik ervan moest verwachten. In eerste instantie begon ik al kassamedewerker maar later moest ik ook klanten in de winkel gaan helpen.

Ik was hier in eerste instantie nogal zenuwachtig voor, ik werkte er pas net dus wist nog niet precies waar alles te vinden was en ik had ook niet bepaald veel kennis van planten en bloemen. Ik leerde dit echter al vrij snel en begon daardoor steeds meer van mijn werk te genieten, ik vond het een stuk leuker dan achter de kassa zitten. Ik werd al snel een vaste baan aangeboden doordat mijn werkgever erg tevreden was over mijn werkzaamheden. Dit gaf mij een erg goed gevoel en motiveerde me om tijdens mijn werk het beste in mezelf naar boven te halen.

Wat in eerste instantie leek te beginnen als een saai bijbaantje is iets waar ik nu echt van geniet. Ik had dit in eerste instantie nooit verwacht dat ik zoveel plezier zou beleven aan mijn werk. Ik hoop dat ik hier kan blijven werken totdat ik klaar ben met mijn studie. Ondanks dat ik namelijk elke werkdag met plezier mijn werklaarzen aandoe en klaarsta om te beginnen wil ik in de toekomst wel graag iets anders.werkschoenen