Betrouwbaar incassobureau no cure no pay

Wat doet u als een klant niet wilt betalen?  Het is als ondernemer natuurlijk van groot belang dat u professioneel handelt in deze situatie. Ik zelf maak dit iedere maand wel eens mee simpelweg omdat wij opdrachten van honderden klanten binnen in mijn bedrijf verwerken. Persoonlijk stuur ik zelf meestal eerst drie facturen voordat ik een deurwaarder of incassobedrijf gaan inhuren. Maar helaas vroegen de meeste incassobedrijven veel geld en jarenlang heb ik veel geld betaalt aan incassobureau’s, totdat ik terecht kwam bij het incassobureau no cure no payNu denkt u wat is een incassobureau no cure no pay? Nou Bill incasso is een bedrijf dat ervoor zorgt dat klanten uiteindelijk alsnog gaan betalen. Als eerste sturen zij waarschuwingsbrieven en openstaande facturen wanneer hier niet op gereageerd wordt komt er een deurwaarder aan te pas. Als het de deurwaarder ook niet lukt om geld te verhalen bij de klant hoef ik niks te betalen aan Billincasso of te wel no cure no pay.

incassobureau no cure no pay

Aanrader voor u!

Voor een ondernemer kan het van groot belang zijn dat facturen betaald moeten worden. Anders kunnen er problemen ontstaan met uw omzet wat u natuurlijk wilt voorkomen. Heeft u klanten die niet willen betalen na vele aanmaningen en brieven? neemt u dan zo snel als mogelijk contact op met Bill incasso. Ik ben ervan overtuigd dat u net zulke goede ervaring gaat beleven aan dit bureau als ik zelf!

Bill incasso