Administratie Rotterdam voor ons!

Dankzij de hulp van  administratie Rotterdam kunnen mij ouders weer opgelucht adem halen. Mijn ouders zijn de eigenaren van een leuke winkel waar je allerlei spulletjes kan kopen, denk hierbij aan een leuke pen, maar ook wat mooie sieraden behoren tot de collectie. Als inkoper van de leuke spullen is mijn vader als de beste, maar als het op de boekhouding aan komt is dat een groot probleem. Zo hadden ze kort achter elkaar meerdere aanmaningen gehad, maar mijn vader had deze brieven gewoon op de grote stapel met rekeningen gelegd. In plaats dat hij die rekeningen meteen ging betalen, of het op z’n minst tegen mij vertelde dat hij aanmaningen had, lag hij er niet wakker van om tot betaling over te gaan. Zijn ogen werden pas geopend toen er op een dag een deurwaarder aan de deur kwam met de mededeling dat hij binnen een maand alles moest betalen, anders werd de winkel gesloten. Pas toen werd mijn vader wakker en vertelde mij over de aanmaningen en de deurwaarder. Omdat hij er eindelijk voor uit kwam dat hij veel schulden had, heb ik administratie Rotterdam voor hem ingeschakeld.  logo

Alles is goed geregeld

Wat ben ik blij dat mijn vader me er toch bij betrokken heeft dat hij zijn administratie niet goed op orde had. Hierdoor kon ik net op tijd actie ondernemen en een ervaren kantoor in handen nemen om zijn zaken op orde te brengen. Inmiddels heeft mijn vader geen rekeningen meer op de plank liggen, maar alles netjes betaald.  banner_home-157x300